Вот так и мыйся, брат

Тазам аб зад

Государство малэнькые.
А святых мест, каб еслі бы,
Ну, можэ, фш тысячы, ф!..
Да, ны опечатк.
От слушаем Весті мы:
Товарышы следчые!..
Зарыкы узорвэтыся вытэ од… гандонк.

Ну, где ж бо ж, ху-ху, Господь.
Там, дэ рыка тічот золота!
А Вася кажэ мне, шо эта всё злот.
Да нет! Позолота-то
Вовсе і не особенна.
Просто это… поверіте?..
Да. Да, скотскій двор.

Ібо, ну, как ешчо
Да вас ошарашваты.
Бракнуты: каркайтэ о гэтак онь.
Тіпа, коль с золота
Да робяць монеты но,
То эт НЕ монетн дом!

Так у нас всё ужо.
Прекрасно растём зь.
Все прам с усердзіем ш
Кушяют хлебік сфой.
Долг красен-та оно вш колбаСой.

Бо от купіл трусов.
Морэ. Й давно. В оговк.
А не накла2ю. і, ну, чіго ж?
Бо слішкам красівае
Узорчата-свінскае.
Зашыты рызінкы так,
Шо ты й іх паменяйш!

А шо? Печку шч хочіте?
Да вота. Й з духовкаю.
Белюткая! Ух, ты – взять!
І на. На-на:
Сама включаеца…
Канфорачка правенька.
І ні элек3к свят яё вам не вжаріт.

Втарую-та… первую ж,
Не над і включать.
Релешка, га, дзеньг не й згамала з.
Гаріт два сразу круга
Па 4 кілаватк! 

Така вот рука ву срам.
Тока б ты жарілся.
А НЕ дзе ув святара
Замаліў хоць свій брак.
Прыходзяць бо студа вжа, х,
ДзетКі зь бездушныя!
А не прам іньДзіжНые.
Заный ваш альвасарк!


Рецензии