Пригадай мiй коханий

Пригадай  мій  коханий.

Пригадай  мій  коханий,
Як  зустрілись  з  тобою.
Тільки  я  залишилась,
Наодинці  з  журбою.

Ти  поїхав  далеко,
І  чомусь  не  вертаєш.
А  мені  одиноко,
Лише  серце  краєш.

Вже  весна  на  порозі,
Все  кругом  розквітає.
Я  одна  у  тривозі,
Соловейко  співає.

Нам  всміхалися  зорі,
Темна  ніч  чарувала.
І  була  я  щаслива,
Як  кохання  пізнала.

Як  і  той  соловейко,
Щебетав  ти  до  рання.
І  звабливе  та  ніжне,
Було  наше  кохання.

І  твоєю  любов’ю,
Моє  серце  зігріте.
Навкруги  було  літо.
Як  йому  не  радіти.

Та  закінчилось  літо,
І  зима  промайнула.
Я  лише  пам'ятаю,
Як  щасливою  була.

Пригадай,  все  коханий,
До  мене  вертайся.
Бо  тебе   я  чекаю,
І  не  сумнівайся.

   10:20.23.04.2017.


Рецензии
Прекрасний вірш! Душевно....

Артур Грей Эсквайр   23.04.2017 12:55     Заявить о нарушении
Дякую Вам, Артур!

Приємно, Вас бачити.

З теплом,

Михаил Онищенко2   23.04.2017 12:57   Заявить о нарушении