Осiнь

День запізній смутний,
сонний шелест листя.
Дощ пройшов нечутно,
вулиці очистив.

Сірі тротуари,
розпачіле віття,
жалісна гітара, -
осені саміття.

Вся пішла на крони
жовті, із багрянцем.
Гамірні ворони,
лист в прощальнім танці.

Вже не крають душу
літошні розкраски, -
під вікном в калюжі
потонула  казка.


Рецензии