Весняний подих

Повіяв лагідний весняний вітерець.
Торкає ніжно щічкі
його шовкова прохолода...

І віє по землі
легкою свіжістю весни.
Вдихати її -  вища насолода!

Спішить в наш рідний край
з далеких далечінь, 
Дарує людям віру і казкові мрії...

Летить мінливий вісник змін
І дихає на все
Чарівним подихом надії...

22.04.2017


Рецензии