Эй инсан

Хьадну сивуз гъягъруган галин марччар,
Дурарин кьяляхъди гъушну инсанар.
Гъарзариин арайиз гъафну хулар,
Дишагьлийири ккирчну гъурху бархлар.

Амсарин зиин али дагъдин кIакIназ,
Агъир ччвур тувнайган яв багъри гъулаз,
УтIурккну фици сивуз аьхъю-яман,
Дюзерилан ич1ли укIу, эй инсан!?


Рецензии