Жiнки не старiють

Жінки не стАріють. Дорослішають трохи,

Мудрішають, втім невиправно молоді.

Попри злі будні й непрості епохи

Засіюють зернини золоті.

 

Збирають врожаї та знову сіють

Родинну ниву повсякдень і повсякчас,

За вік наморені, сріблинками сивіють,

Невпинно дбають, щоб вогонь не згас,

 

Який несуть в руках своїх тендітних

І бережуть від вітру і дощів.

Це з ним ідуть в життєві мандри діти,

Він жевріє і в скруті у душі.

 

Спливає вік, неначе за водою

Пливе вінок купальський уночі...

Жінки не старіють! Душею молодою

Творять Любові неосяжну височінь!

       

                м. Донецьк, 22.04.2017


Рецензии
Изумительный украинский,
как для Донецка!
Очень рекомендую заглянуть
на страничку автора
Вера Сердюк,надеюсь,Вам понравится

Юрий Милашенко   05.06.2017 12:31     Заявить о нарушении
Спасибо Вам, Юрий, за одобрение!
На рекомендованную Вами страничку непременно загляну!
С пожеланиями мира и добра
Виктория


Виктория Барановская   06.06.2017 06:38   Заявить о нарушении