Кюкйирин кунцI

Рази духьна му йиз халкьвар,
Мартдин дуфнайиган машккврар.
Гъяра баяр-жилар вари,
Хилиъ кюкдин кунцIар ади.

Зяиф кюкйирин машариъ,
Пашманди эрхнай к1уларин,
Гьяиф, рябкъидар улариз
Жилин руг, гюрчег хярариъ...


Рецензии