бадьорий

Я гарнюня,молоденька.
Дощик йдэ,я ж веселенька.
Нэ сумую я нiколы,
бо душа як чистэ поле.
Прыбрана i скошена.
Лыш кой-где снiгом запорошена.
Скоро сонэчко прыгрiе,
я ще бiльш зазэлэнiю.
Зацвiту й запахну.
Всi навколо ахнуть)


Рецензии