Аномальна погода

У   КАМ'ЯНСЬКОМУ   ДОБУ
ЦІЛУ,  БУРЯ    ЛЮТУВАЛА,
ЗАСИПАЛА  КВІТИ  СНІГОМ,
ДЕРЕВА      ЛАМАЛА.

ПО  СИНОПТИКІВ ПРОГНОЗАМ
ВЕСНА   ТЕПЛА  Й   ТИХА,
ПІСЛЯ   ПАСКИ,    СЕРЕД
КВІТНЯ,  НАРОБИЛА  ЛИХА.

ТИЖДЕНЬ МЕШКАНЦІ БУДИНКІВ
В   ТЕМНОТІ   ІЗ   СУМОМ,
ВВЕЧЕРІ   ЛЯГАЛИ   СПАТИ
БЕЗ  ТЕПЛА   І    СТРУМУ.

ХОЧ  І  ВИННІ  У  СТИХІЇ
СИЛИ           АНОМАЛЬНІ
В  БЕЗДІЯЛЬНОСТІ ДИВУЮСЬ
СЛУЖБ   Я    КОМУНАЛЬНИХ.


22 КВІТНЯ 2017 РОКУ.


Рецензии