Троянди

Троянди білі ти подарував мені,
Що білосніжним попелом сіяли,
Вони були неначе неживі,
Бо в серці досі не зів*яли.

Вони цвітуть – і процвітаємо ми,
Кохає серце, як троянда - небо,
Ми сильно чекаємо весни,
Щоб світанками нам було тепло.

Сподіваюсь, весна буде вічно
Сподіваюсь, троянди – живі,
Нехай сонце нам стане довічно
Дарувати тепло навесні.


Рецензии