Пташка-весна

Пташка-весна
знов до нас прилетіла
Теплим помахом крил
Все навкруг пробудила.

Зелень шовкових трав,
Квіт духм'яних садів,
Ніжний шепіт дубрав,
Світ безкраїх полів.

Прилетіла красуня,
Всіх зігріла теплом,
Світ природи чарівний
Пригорнула крилом.

20.04.2017


Рецензии