Заколосилася пшениця золота

Заколосилася пшениця золота,
Стоїть красуня і вдивляється у літо.
Струнка, немов берізка молода
І кожне зернятко соком землі налите.

Заколосилася пшениця золота,
Стоїть і вітерець хитає колосочки,
А над полями сонечко встає
Й дарує теплі їй та лагідні деньочки.


Заколосилася пшениця золота,
Стоїть і кожну ніч їй сниться -
Скінчиться літо, визріє вона
І вийде з неї гарна паляниця.

18.04.2017


Рецензии