Онуки Сонця i Землi

Сонце над світом сходить поволі,
Ліс поміж пагорбі все іще спить,
Огненні промені - пісня ранкова
Вісоко в небо вільно летить!..
'
Ясному небу слава навіки,
Небо нам батько, матір - Земля!
Ирій - Вкраїна, а син їхній - я!


Рецензии
Чудово, Олексiю! Так, ми - Слов'яни! Дякую за акровiрш! З теплом,

Евгения Зинченко   14.01.2018 01:49     Заявить о нарушении