Бiлий цвiт. Бiлий снiг

Білий  цвіт.  Білий  сніг.

Білий  цвіт.  Білий  сніг,
Це  якась  сюреальність.
Навкруги.  Все  так  гарно,
І  розкішно  цвіло.
То  ж  чому  і  навіщо,
Нам  ця  реальність?
Все  кругом  замело,
Та  ще  й  як,  замело.

Може  десь  у  природі,
Зламався  годинник.
Коли  уже  в  квітні,
Все  мете  і  мете.
І  мені  чомусь  сумно,
Що  воно  так  виходить.
Бо  черешня  та  вишня,
У  цей  час  цвіте.

Знаю  сніг  ненадовго,
За  день,  два,  розтане.
Та  залишить  без  ягід,
Нас,  солодких  таких.
І  в  пам'яті  нашій,
Він  спогадом  стане.
Коли  ще  засніжить,
Й  бід  наробить  лихих.

   11:15.20.04.2017.


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.