Осiнь молода

Перше жовте листя
Понесла вода.
Вереснева пісня,
Осінь молода.
Заплітає в коси
Думи і слова.
Понад верболози
Літечко сплива.

У тій ріці немає броду,
Там небо обіймає воду,
А та вода - моє життя,
Біжить кудись, у майбуття.

Чистий, як криниця,
Снів моїх полон,
Дай мені напиться
Із твоїх долонь.
Щоб всі літні роси,
Зібрані в одну,
Приспинили осінь,
Пісню ту сумну.


Рецензии