Командировка на Землю

Здригались навіть Небеса
І зітрясало саме Землю!
Підпорчена була краса,
Що в тиші знайшла берег.

І голосно дрижчало скло
На захиснім екрані:
Той галас чутно всім було
І пеленгували всі радари!

Від болю чи хвилювання,
А, може, радість була причиною.
Напевне жах ті коливання
Спричинив в Душі дівчини...
    *               *               *
В Небесній канцелярії
Роздавали листи наряду:
«Маріє, Ви вже відгуляли,
Для Вас направлення по-блату

В чудове місце Всесвіту,
Де є роботи ще багато
І, кофеюючі під бесіду,
В природнім буйстві свята

Отримать можна задоволення.
Де обрій в різних регіонах
Душі дарує зцілення,оновлення,
Де щирий урожай в ланах...

Де спросонку часто видно стелю...
Кому, як не Вам знати цю місцину?
Вас командировано на Землю
І знов на Рідну Україну!»


Рецензии