Можно в чем угодно убедить

Кеп теха, нод Iоухача дешо,
сурташца кхеллача дохьажо
адам бакъдолчоа тIера доакх,
цун сакхетам юхамаччахь боакх.

Игорь Губерман

***

Оригинал

Можно в чем угодно убедить
целую страну наверняка,
если дух и разум повредить
с помощью печатного станка.

***

Карикатура Сергея Елкина


Рецензии