Знов пухнастi снiги принесла заметiль

 

  Знов пухнасті сніги принесла заметіль
  Навкруги повстилала дороги,
  Тільки де б не була, прилечу звідусіль
  До ріднішого в світі порогу.

  Я до милого краю низенько вклонюсь
  І згадаю дитинство крилате,
  І навернуться сльози на очі чомусь,-
  Обійму я і маму, і тата,

  Привітаю вишневий садок у дворі,
  І стареньку криницю щербату...
  Я прошу, Боже мій, збережи ізгори
  Мою пам'ять про батьківську хату.
 

 


Рецензии