Мов перший первоцв т

Ну ось весна,цвіте вона,
Мов перший первоцвіт,
Але в очах бринить сльоза,
Мов на пелюстках,та роса,
І в сердці все горить.
Горить від суму та журби,
Від спалаху вогню,
Тому що одцвіте вона,
Вже восени,як пустоцвіт.
І полетить до долу,вниз,
Як зорі уночі,
Але її запам'ятай,
Мов перший первоцвіт...


Рецензии