День Перемоги

День Перемоги.

Онуки і діти,
   Подякуйте Богу,
Як вчать  Заповіти:
    "Шануй  Перемогу!"

Без неї сьогодні,
Не було б життя,
Бо  словом Господнім,
Живе майбуття.

Хто  не пам’ятає,
Про давні події,
Хто правди не знає,
Втрачає надії.

Минуле мигає,
Мов скеля маячить,
Тих, хто забуває,
Воно не пробачить.

Хоч   є  депутати,
Що  проти й  донині…
Його святкувати,
В  усій Україні…

За нашу свободу,
Подяка солдату,
Бережіть Перемогу,
Плекайте цю дату.

У травні, щорічно,
У кожній родині,
  Святкувати довічно,
Моїй Батьківщині…


На фото: Ветеран  Великої Вітчизнянної війни, під час святкування 9 травня 2017 року, в місті Шепетівка, Україна.

Автор  Геннадій Сівак.
18 квітня  2017 року.


Рецензии
Тяжела была Победа, но она состоялась благодаря Советскому Союзу!
Спасибо за память!

Валерий Буслов   14.07.2017 08:46     Заявить о нарушении
Спасибо Вам!!!

Геннадий Сивак   14.07.2017 12:44   Заявить о нарушении
На это произведение написано 11 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.