Великдень

 І немає потреби в дотику
І потреби немає в подиху
Відчуваю, щось невідчутнеє
Що в Тобі лише є присутнєє…

Відчуваю… на крок до роздумів
Лише мить до осяяння розумом
Відчуваю…  що неосягнене
Що ніколи ніким недосягнуте…

Таїна хай залишиться вічною
Незбагненною та одвічною
Мені старче життя до закрокости
Перетну за застигну в кротості…


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.