Лiта моi взялися сивиною

               

                Ж.А.
   
    Літа мої взялися сивиною,
    Їх тихим сумом осінь прикраша,
    А ти у серці кожну мить зі мною,
    У дотику жаданного вірша,

    У шемній пісні, що за обрій лине,
    У посмішках дорослих вже синів,
    І я наївно, як мала дитина,
    Шукаю зустрічі у чарах снів.

    Блукаю в снах,тебе я бачу
    Привітного, з усміхненим лицем,
    Моє кохання і радіє, й плаче,
    І відпускає нескінчений щем. 


Рецензии