Ой, скрипалю

Ой, скрипалечку, скрипалю,
Що у серці твому?
Там доріжка простяглася
Та й до твого дому...

Там, матусі, щирі очі,
Теплі, наче промінь,
Зігрівають твою душу
У зимовий повінь...

Ой, скрипалю, мій скрипалю,-
Там думки і мрії
Загубились серед птахів,
Що летять у вирій...

Там, до Бога,- добра ласка,-
Все,- й по його волі...
Та музична дивна казка
Що іде по долі


Рецензии