Вадик! Вади мняв с таварышям

А то чяво-т ні й бухвет

Вдарыма мы па мешчанах?
Алі ніколі нет?
Да. Нет Ніколая, ах!
І вжэ ж Росіі даж неть.

І да васьКресне Сталін нашь!
А то 100лыпын но здесь.
І во ківае зь, бачь:
Даві-даві, Давід, нэтр!

Еслі тебе не хапае штось,
То шо найді зь в юйтюбе сь
Бесяца фсе ведзь нармальНенька:
Ненька ув нас академк!

Вот мы сейчас сменім владу всю.
Да і паедзем, дзе фсе взь.
Ну, да пажром шакаладу хоць.
А то свае надаель!

Как-та жэ нада расшатывать
Всэ, шо гарантіі свет.
Ну, дорослы вжэ до Батька бо, г…
Вот сфую прафту і гнем.

Ведь жэ правітель решае в ведьм,
Шо де кому як па шейк.
Кармы ныекый нымаечкы з
А ны й в народав Хахленьдь.

Шо ж то мы тут распынаемСІК.
Нашо такэ во да в верш?
Ах, так усе зе пісацелі
Пышуть і пашуть поле.

Да! Вот мы каш вам наварымо!
В самых Шчэмысліцях с Пець.
Ібо ля нам шчэ Давае Ктось
РазОМ да й з вамы во пець.

 


Рецензии