Сидзячы на

Заутра заб'ю пеуня
Толькi няхай раз
Трэба паспаць пэуна
Хутка ляцiць час
Заутра знайду слова
Каб дапiсаць сказ
Збегла як той ровар
Тормаз педаль газ
Заутра пайду у поле
Цiха згублю вас
Гэта мая роля
Пiць малады квас
Заутра знайду заутра
Сёння сябры пас
Блытае усё аутар
Гучна маучыць бас

14.04.2017(сiдзячы на ун......)


Рецензии