Give me, God...

GIVE ME, GOD...
 

Give me, my God,
A death without pain...
I'm living almost like a prisoner.
Calm me down, take me whole
Take my unusual soul
Full of this great passionate love...
I don't expect anything any more.


24-03-2017
                ***
AP (the original version – ru)


Рецензии