Все проходит

Все мине і день, і ніч,
Мить і час, усе мине.
Все закінчиться колись,
Все минає, все пливе.

Ця доба, цей рік, століття,
Все, як світло, промине.
І життя від берегів,
Відштовхнеться й попливе.

Все летить, усе проходить,
Радість, усмішка єдина.
Час, як завжди, поряд ходить,
Промине і ця година.

Час біжить, поперед нас,
І отак щорічно.
Рано, пізно, все мине,
Сонце теж не вічне.

Та коли ж усе встигати,
Коли все минає.
Звідки і куди пливе,
Та ніхто не знає.


Рецензии