***

Хіба так важко відповісти на одне питання?
Не розумію я цього,
Пишу тобі в останнє.
Лише одне останнє...

Приспів

Відповіси мені,відповіси
І я тебе полишу,
І я не повернусь.
Ти тільки відповіси мені.

Уже останній знак питання
Чому ти плутаєш мене?
Скажи, хіба ти в правду є?
Хіба читаєш ти мої питання?

Приспів


Рецензии