Перша субота зими

Я так давно не бачила тебе.
Ти вже давно не маришся мені.
Та пам'ятаєш ти,як зустрілись ми
У першу суботу тієї зими.

Приспів
Пробач,пробач,пробач мене.
Як десь образила тебе,
Пробач,пробач,пробач мене.
Зажди,я прошу залишись.

Я почала забувати тебе.
Пішов перший сніг.
І знов настала
Перша субота зими.

Приспів


Рецензии