Сон

Ти мене більше не почуєш,
Вже не зустрітись нам.
Я піду в світ ,де нас нема ,
Де все навколо чорно-біле.

Згадай,як ми сміялись,
Гуляли під дощем,
А потім ми блукали
В думках своїх чудних.

З часом ми віддалялись.
І загубились ми,
У лабіринті ,
Де виходу нема.

Приспів(2 рази)
Що далі буде?
І де той кінець?
Я в тюрмі сподівань,
Де гине душа.

Час йшов перед очима,
Як поїзд в темноту.
І спогади про тебе
Не йшли із голови.

Посеред ночі я прокинусь
І зрозумію - все це гра.

Приспів (2рази)

Ти мене більше не почуєш,
Вже не зустрітись нам...


Рецензии