Бабуся моя

Бабуся моя мишей у відрі топила,
Тому я дізнавсь, що не тільки коти,
Коли мокрі – огидні й позбавлені грації.
У бабусі моєї завжди
Повна хата води по коліна,
І дах просідає у місці, де мало то статись,
Як у дитинстві здавалось мені.

Вона дровами піч розтоплює,
Вона в банках на підвіконнях
Дивні рідини тримає,
Ми ховали її поряд з дідом
Багато років тому.


Рецензии