концерт в с льськ м клуб

На концерті в сільськім клубі,
жіночки співали.
Кому радість,кому смуток,
щиро роздавали.

Кароокі,чорноброві,
стояли півколом.
У кораловім намисті,
як калини в полі.

А тривоги та печалі,
запутались в косах,
і на скроні опустились-
світанкові роси.

В"ється пісня тужливая,
як чайка у лугу.
Про козака зрадливого,
про дівочу тугу.

А як вшкварять жартівливу,
то стіни здвигнуться.
Серце в грудях затремтіло,
ноги в танок рвуться.

Не почути ніде в світі,
більш пісні такої.
Де заплелися так міцно,
і радість і горе.

На конерті в сільськім клубі
жіночки співали.
Розвівали печаль-тугу,
радість дарували


Рецензии