Намистинка-перлиночка

Намистинка-перлиночка разочок прикраша,
Виблискує в буденності промінчиком душа
Дитяча, ще не займана образами чи злом,
Неначе на долоні вся, як за прозорим склом.

Стеблиночко-дитиночко! Ріднесеньке дівча!
То колисає лялечку, то грається в м'яча,
Дзвіночком з передзвонами лунає її сміх,
Так щиро посміхається і любить іще всіх.

Посадить в ряд ведмедиків і зайчиків своїх,
Догляне, поцілує в ніс і нагодує всіх.
Так вміють світ любити лише малі й старі,
Добро й Любов творити о будь-якій порі!

Намистинка-перлиночка разочок прикраша...
Виблискуй над буденністю! Рости, Свята Душа!

             м. Донецьк, 10-11.04.2017


Рецензии
Прекрасно! Дуже цікавий вірш! Сподобалось!

Шон Маклех Патрик   11.04.2017 23:18     Заявить о нарушении
Дякую вам, Шоне, за схвалення! Щасти Вам у всьому!

Виктория Барановская   12.04.2017 19:33   Заявить о нарушении