Садок вишневий бiля хати

Садок  вишневий  біля  хати.

Садок  вишневий  біля  хати,
Кожну  весну  він  розцвітає.
А  коло  нього  стара  мати,
Свого  синочка  виглядає.

Цвіте  той  сад,  перецвітає,
Та  й  додає  її  жалю.
Бо  звісточки  давно  не  має,
Поліг  десь  син,  може  в  бою.

Для  неї  син,  і  ще  дитина,
Хоча  вже  має  двадцять  літ.
І  на  війні  її  хлопчина,
Залишить  свій  сміливий  слід.

Вони  всі  хлопці – добровольці,
Пішли  Вкраїну  захищати.
Прошу  верніться,  лиш  живими,
Я  всіх  прошу,  прошу  як  мати.

Я  за  усіх  буду  молитись,
Може  Господь  мене  почує.
І  допоможе  вам   зцілитись,
Та  ваші  душі  полікує.

Вже  сонце  за  обрій  сідає,
Птахи  в  саду  угомонились.
Біля  воріт  мати  чекає,
Здається  зовсім  не  стомилась.

Садок  вишневий  біля  хати,
Покритий  сумом  і  журбою.
Як  важко  сина  їй  чекати,
Та  залишатися  одною.

       14:00.11.04.2017.


Рецензии