Приголуб

..Приголуб. В тобі хочу тонути
Ніжністю, коханням та теплом.
Долю нашу і не обманути,-
Віддається все назад добром
Нам, тому що щирі та привітні,
Нам, тому що знаєм сенс життя.
Ніби в книзі тій, що заповітній,
Далі живемо в своє ми майбуття..
..Приголуб. Тебе дуже кохаю.
Вірний, ніжний, щирий, лише мій.
Щастя я без тебе вже не маю,-
Подих вітру ти в пустелі цій німій.

71024090r


Рецензии