Пливе п янкий, духмяний вечiр

   

   Пливе п'янкий, духмяний вечір,
   Вже перша зіронька вгорі,
   Ласкаво обійма за плечі
   Проміння пізньої зорі.

   На листі молодого хмелю
   Співають дружньо цвіркуни,
   І квітне в затишку жерделя,
   Ревуть моторами човни.

   Лунає солов'їна пісня,
   Козак дівчину пригорта,
   Хрущів пахуща манить вишня,
   І час на пізній поверта.
 
   
   


Рецензии