передснiжжя

В осінніх лініях сецесій
Огризки прілі листоднів,
На зеро ставить хвацько  цельсій,
А  вітер-батяр знахабнів.

В координатах днів і колій
Шукаєш зібгане тепло,
У темряві  спокуси  кволі
Цілують тільки   у чоло.

В сплетінні знаків передсніжжя-
Дерев нейрони, голки веж,
Ілюзій хрест в  вікні наріжнім,
Пихаті ж  хмари чавлять фреш.


Рецензии