erased poem

Дзен-Доген
Дзин-Догин
Дзан-Доган
Дзун-Догун

How can I stand his words?
they're burning my mind
like a gorgeous palace
of a single ruler

they're breaking my mind
like a bridge
being broken by water

drowning and undrowning my soul
in endless flowing flowing


Рецензии