Про неуцтво

Якщо ти будеш ігнорувати
завжди і скрізь наукову думку,
не знайде судно твоє фарватер,
життя зажене тебе у дупу.
Ти будеш никатись, мов незрячий
в пустелі пліток, омани, мари.
А ну-мо вчитися, небораче!
Бо йдуть роки – не втрачай їх марно!

-----
09.04.2017 г.


Рецензии