У святу недiлю

У святу неділю
Різочки вербові,
Гілочки святкові
Повнять дім з безмов’єм
Тим міцним здоров’єм

З зелені вербиці,
Святості водиці,
Що теплом зігріті
У мирському світі

Всім дарують літа
Гри веселки цвіту
До днів величальних,
З світлістю,- пасхальних!

Гілочки квітучі,
Бруньками пахучі,
Від земної мани
Справжні талісмани

З блиском, бо є роси,
Де дівочі коси
З вербового гілля
У святу неділю…
09.04.2017р.


Рецензии