Адам Ягоравiч Багдановiч

У Адама Ягоравiча Багдановiча для Беларусi рос сын. Ёсць дзецi, якiм наканавана мець не толькi бацьку, мацi, але i Радзiму, знайсцi сябе, - i тады несмяротная Радзiма перастварае ў несмяротнае i свайго сына...


Рецензии