Моя Украино

Моя Україно, чого ти бажаєш?
Все досі ще мрієш?
Чи плани в майбутнє ти маєш?
Чому ти не змозі крапки всі розставить,
Та волю в єдине джерело направить?
Живем, як в тій байці
Про Лебедя, Рака та Щуку:-
Минуле зруйноване,
Сучасне несе нам страждання та муки.
Захмарені мрії розсіяні всі по просторах;
Вони не сумісні із глуздом здоровим.
Свою незалежність бажаєш ти мати?
Боїшся з Росією "дружби" тягар розірвати?
І в ЄВРО так рвешся, аж сходиш слиною?
Чого ти бажаєш? Що сталось з тобою? 


Рецензии