***

Скажи мені, що таке кохання?
Що це за почуття?
В мене для тебе одне прохання:
Відкрий в мені це відчуття.

Я дуже хочу тебе любити,
З кожним днем все сильніше,
Не треба мене губити,
Я буду тобі вірніше.

Ми будемо з тобою разом,
Ми будемо з тобою поруч,
Я віддам тобі все теплом,
Я обійму тебе голіруч.


Рецензии