Лирические порошки укр

Ліричні порошки

хоч тебе я бачу тільки уві сні,
можна доторкнутись і на відстані
*

ласкаве море і природу
в думках можливо зберегти
але найяскравіше сонце
це ти

замріяний бо пригадалось
обличчя гарнеє твоє
чудово що на білім світі
ти є

і хвилі лагідно шепочуть
твоє красунечко ім'я
і зорі є натхненні ними
і я

бува кохання приголомшить
і ти збентежений авжеж
і тільки думкою про неї
живеш

коли ви вірите у мрії
і в кольорах приходять сни
можливо збудуться вони і
вони

як почуття переповняють
її існує образ лиш
і ллється так багато слів що
мовчиш

коли на світі є людина
що ти кохаєш як весь світ
тоді усе на цьому світі
як слід


Рецензии