Follow my breath, girl!

Follow my breath, girl,
Follow my soul,
You are pretty,
You are very girl.

Your glance is your soul,
You are pretty girl,
Follow my kiss, girl,
Follow my soul.

Follow my dance, girl,
Follow my soul,
You are very pretty,
Body, eyes and soul!

Follow my breath, girl,
Follow my soul,
You are very pretty,
You are very girl.

Губкин Белгородской области
6 апреля 2017 года


Рецензии
Запоминается. Заводное такое!!!

Сабина Стрешнева   25.01.2023 12:19     Заявить о нарушении
Мне очень приятно.

Владилен Елеонский   25.01.2023 15:06   Заявить о нарушении