Весна. На укр. мовi

Безкрайнє небо синє
Весна у нас віднині
Весна в моїй душі.
Весна в моїй країні
Пташина пісня лине
І просяться вірші.

 Пр.   Весна на Україні
    В степах і полонині
    Трембітою й трубою
    Лунає звук любові.
    Сльоза хай зійде з личка
    Усмішка стане звичкой,
    І  кожною весною
    Світ кращає з тобою!

Мерщій весні радіти
Всі квіти - її діти
Їх подихом зігрій.
Снігам не повернути-
Бо свято має бути
І сповнення надій!

Пр.  Весна на Україні
    В степах і полонині
    Трембітою й трубою
    Лунає звук любові.
    Сльоза хай зійде з личка
    Усмішка стане звичкой,
    І  кожною весною
    Світ кращає з тобою!

В житті так обмаль часу
Його люби  відразу
Так,  жити - поспішай!
Волошки щоб розквітли
І мальви в снах не зникли
Красу нести  рушай!

Пр. Весна на Україні
    В степах і полонині
    Трембітою й трубою
    Лунає звук любові.
    Сльоза хай зійде з личка
    Усмішка стане звичкой,
    І  кожною весною
    Світ кращає з тобою!


Рецензии