Колискова

День – ніч хмарки кружляють
День – ніч зірки блукають
День – ніч дитячі думки
Такі легкі, мов дикі барвінки приткі
Ніч – день світи далекі
Ніч – день сичі, лелеки
Ніч – день добрі казки
Нам покажуть, які наші мрії близькі
День – ніч квітнуть, засинають
День – ніч стрибають, стихають
День – ніч хлоп'ята, дівчата
Не помічають, як вже до ранку зросли


Рецензии