Сп1ва сестра, а 1нш1 сестри плачуть...

Сестра співа, а інші сестри плачуть,
Оплакують свої гіркі жнива.
А хочеться, щоб плакали від щастя,
Щоб Усмішки світились на вустах.

Так хочеться, щоб поруч бУли діти,
Щоб їх серця належали Христу,
Щоб в Дусі Божому могли вони радіти,
Й чоловіки також щоб бУли тут...

Колись це буде, вірю, Боже, буде,
Бо обіцяють це Твої слова:
"Увіруй у Христа й спасеним будеш,
Й спасеться потім вся твоя сім'я."

Хай буде нам по Слові Твоїм, Божім,
Що Ти закарбував на небесах.
Щоб на очах булИ від щастя сльози
І Усмішки від щастя на вустах.


Рецензии