на ВIЙ

на ВІЙ
- Памятаєте процес у місті Нюрнберг? – Кажуть гучна справа у ХХ сторіччі! Найбільше не поталанило не тим, хто був на лаві підсудних, а тим, хто повірив, що світ змінився.
Він то – змінився. Він буде змінюватись навіть після того, як закінчиться відрізок часу.
Раз друзі з-за океану допомогли знищити нацистів, а допомагали вони такій же Великій Спілці Територій… то ясна річ, що ВОНИ про щось таки домовились.
1. Нарощування зброї (кількість та потужність)
2. Політ у КОСМОС (в СРСР були навіть цигарки, що продавали у кожному кіоску, а портретів Юрія Гагаріна певне було надруковано більше ніж Леніна і Сталіна разом взятих)
3. Дружня військова та гуманітарна допомога братнім народам «ТРЕТЬОГО СВІТУ»
4. Боротьба з хворобами яких не існує.
5. Навчання наукам, що ніколи не знадобляться у практичному житті.
6. Псевдо теле-шоу та фільмо культура низького ґатунку.
7. Тощо…
Список продовжіть самостійно. Все це робиться, щоб збільшувати податки з тих, хто вірить і надіється на машину гноблення, щоб та – менше гнобила!
В певному проміжку часу на арену виходить новий гравець зі своєю однойменною грошовою одиницею, а другий трансформувався з Союзу до Федерації. Чи Ви бачили коли-небудь бійку трьох, де кожен сам за себе? Сильніший завжди домовиться зі слабшим, щоб здолати середнього, а  вже потім розчавить того слабого. Щоб вирахувати результат – потрібно добре знати хто є хто у цій боротьбі чи у її видимості.
Отже третя світова почалася, ще коли не завершилась друга! (зустрічі у Ялті та Тегерані)
То як вижити тим, хто з-під вій дивиться у зомбо-скриньку і боїться подивитись реальності в очі? – Не приймати в тому участь! Покоління прожили без телебачення, інтернету… Та їм брехали і тримали в покорі у інший спосіб. Велика спокуса для людини мати владу над іншою людиною!  Та коли у цій третій світовій прості солдати кинуть зброю то командування не буде наражати себе на смерть! Потрібно шукати Того, хто примирить всіх між собою, пробачивши попередні прикрощі.
Якщо під час воєн є години та дні «ТИШІ» - то можна домовитись і про «РІК ТИШІ» і «Сторіччя ТИШІ»! Потрібно лише всім цього забажати!
То ж я пропоную змінити клич: «Солдати – до миру!» Миру все рівно: чи наступить він до битви, чи коли всі солдати будуть мертві! Тут вибір лише за солдатами!

P.S. у мене в тощо увійшли: НЛО, інопланетяни, кінофестивалі, Олімпійські ігри, МІС (різних рівнів), Чемпіонати по футболу та інші, весілля та смерті знаменитостей, ЄвроБачення, формула1, місцеві тощо та ВИБОРИ усіх рівнів, де сам їх процес – шоу!




… далі буде!


Чорнокнижник. ( автор книжки з чорною сатирою)
2 квітня 2017 р. Поет ХХ сторіччя. с. Торгановичі


Рецензии