Уверенность и терпение

Впевненість і терпіння

Впевненість силу дає
Енергію, завзяття, волю,
Наповнює життя моє,
Відкриває світ спокою.
Море терпіння мені треба,
А краще цілий океан,
Безмежне світле синє небо,
Терпіння і спокій - мій талан.
Перечекати, перетерпіти,
Моє завжди буде моїм,
Обдумати, передзвонити,
Не боятись пропустити.
Це спонтанний фаталізм,
Яскраве щастя: оптимізм!


Рецензии